Geräte und Zubehör
Nuci caju cu cocos, limetă și chilli jalapeño
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
600 g
Zutaten
-
miere (din flori de portocal sau simplă)60 g
-
ulei de cocos30 g
-
sare de mare¼ linguriță
-
fulgi de chilli3 lingurițe
-
fulgi de chilli jalapeño4 lingurițe
-
nucă de cocos rasă, deshidratată, neîndulcită60 g
-
caju crud500 g
-
limete doar coaja rasă fin2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 600 g
Eiweiß
92.5 g
Brennwert
15514 kJ /
3708 kcal
Fett
308.2 g
Kohlenhydrate
141.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bune de pus sub brad
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Samke harra (Pește libanez cu tahini)
35 Min
Margarita cu cocos
Keine Bewertungen
Brunch scandinav
Keine Bewertungen
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3 Std. 40 Min
Gin Fizz
5 Min
Pot-au-feu
Keine Bewertungen
Bavareză cu alune de pădure
6 Std. 40 Min
Dim sum „Shao mai”
2 Std.
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Limoncello
193 Std.
Salată de paste și crevete cu pesto de coriandru
35 Min
Plăcintă țărănească
1 Std. 10 Min