Geräte und Zubehör
Middle Eastern planked salmon
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
-
water for soaking
Pomegranate and parsley topping
-
red wine vinegar50 g
-
caster sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
water100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped5 sprigs
-
pomegranate arils only½
Preserved lemon dressing
-
preserved lemon1 piece
-
natural yoghurt170 g
-
olive oil2 tbsp
-
water2 tbsp
-
ground black pepper to season
-
caraway seeds1 tsp
Salmon and potatoes
-
fresh boneless salmon fillet800 - 900 g
-
za'atar plus extra to season (see Tips)2 - 3 tsp
-
olive oil for drizzling
-
water800 g
-
new baby potatoes8 - 12
-
slivered almonds toasted50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1348.2 mg
Eiweiß
56.8 g
Brennwert
3436.8 kJ /
818.3 kcal
Fett
51.7 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.7 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate and Peanut Protein Bombs
Keine Bewertungen
Baklava Cheesecake
Keine Bewertungen
Gluten Free Dinner Rolls
1 Std. 55 Min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 Min
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1 Std. 30 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
7 Seed Crackers
1 Std. 40 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 Std.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.