Geräte und Zubehör
Baked spinach and feta mushrooms
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) (optional)50 g
-
day old bread torn into pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon peel no white pith (1 x 5 cm)2 pieces
-
brown onion cut into halves120 g
-
bacon trimmed and cut into pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 tbsp
-
Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)180 g
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh portobello mushrooms brushed clean and stalks removed6 - 8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
653.7 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
953 kJ /
227 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
5.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Breakfast and brunch
54 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Tuscan bean soup
30 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Beetroot salad
10 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min