Geräte und Zubehör
Rueben sandwich sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
400 g
Zutaten
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 400 g
Natrium
2701.9 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Fett
174.5 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
28.7 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken and mushroom rice
45 Min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Rye Kaiser rolls
26 Std. 30 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Double Pie Dough
2 Std. 10 Min
Wimbledon strawberry fool
1 Std. 15 Min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 Min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Homemade toasted muesli
30 Min
Pesto Pasta Salad
30 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min