Geräte und Zubehör
Macaroni met ham en kaas
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
764.9 mg
Eiweiß
18.4 g
Brennwert
1739 kJ /
415.6 kcal
Fett
20.4 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
39.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Koninginnenhapje
55 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Zachte Appelcake
50 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.