Geräte und Zubehör
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Parmesan Bread Crumbs
-
bread, day old stale, cubed (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)3 oz
-
dried parsley1 tsp
-
lemon peels (see Tip)2 - 3 pieces
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves4
-
capers drained2 tsp
Pasta
-
water55 oz
-
salt1 tbsp
-
dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)10 oz
-
3 oz Swiss chard, stem removed, thinly slicedbaby spinach3 oz
-
baby arugula2 oz
-
pesto sauce (see Tip)4 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2272.8 mg
Eiweiß
22.4 g
Brennwert
2729 kJ /
652.3 kcal
Fett
33.1 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
68.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eco-Friendly
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Lemon Pasta
35 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Lemon Orzo
40 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.