Geräte und Zubehör
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Salsa
-
fresh parsley leaves10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)30 g
-
cherry tomatoes250 g
-
lemon juice15 g
-
olive oil10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sugar1 pinch
Courgette Fritters
-
courgettes cut in pieces (3 cm)550 g
-
onions quartered80 g
-
garlic cloves2
-
self-raising flour130 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese crumbled125 g
-
olive oil for frying4 - 6 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
1280 kJ /
306 kcal
Fett
13.2 g
Kohlenhydrate
32.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Courgette and Parmesan Muffins
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Apple, Sultana and Cinnamon Porridge
15 Min