Geräte und Zubehör
Lasagne-style Courgette Bake
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
Courgettes
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder200 g
-
courgettes unpeeled, washed, ends removed (see tip)700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Bolognese Sauce
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)80 g
-
celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
olive oil40 g
-
mixed mince broken in pieces, (e.g. 400 g pork, 400 g beef)800 g
-
white wine, dry100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
Béchamel Sauce
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour110 g
-
whole milk750 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1729.6 mg
Eiweiß
33.2 g
Brennwert
2432.6 kJ /
581.4 kcal
Fett
38.9 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
15.9 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Quick Bread Rolls
45 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Grated Carrot Salad (TM5)
10 Min
Wholemeal Flour Tortillas
1 Std.
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Digger Construction Cake
3 Std.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min