Geräte und Zubehör
Saffron Chicken Penne
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
saffron threads¼ tsp
-
water plus 1 Tbsp warm water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil2 ½ tsp
-
penne350 g
-
chicken breast cut in strips (1 cm)450 g
-
double cream200 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach50 g
-
fresh red chillies seeds discarded, sliced (1 mm)1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
51.8 g
Brennwert
3267 kJ /
781 kcal
Fett
34.6 g
Kohlenhydrate
65.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
When in Rome...
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 Min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min