Geräte und Zubehör
Smoked Haddock and Spinach Tart
Zubereitung 35 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
29.8 g
Brennwert
2672 kJ /
639 kcal
Fett
40.6 g
Kohlenhydrate
38.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Kedgeree
45 Min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 Std. 20 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 Std. 45 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1 Std.