Geräte und Zubehör
Savoiardi with mango and passionfruit
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
330.9 mg
Eiweiß
16 g
Brennwert
2443 kJ /
582 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
14.6 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Prawn and saffron risotto
30 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Profiteroles
2 Std.
Traditional crème brûlée
25 Std.
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Black & white chocolate tartufo
13 Std. 55 Min
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Pavlova
6 Std.