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Korean Spiralized Cucumber Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
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rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
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light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
493.6 mg
Eiweiß
2.3 g
Brennwert
441 kJ /
105.4 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
7.6 g
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Vereinigtes Königreich und Irland
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