Geräte und Zubehör
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
Marinated chicken
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
Stir fry udon
-
garlic cloves2
-
shallots20 g
-
olive oil30 g
-
bak choy washed, stem and leaves separated200 g
-
white shimeiji mushrooms washed and separate150 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce10 g
-
sesame oil1 tsp
-
water50 g
-
white pepper powder½ tsp
-
udon noodles soaked in hot water for 1 minute, rinsed400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
808 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
1387 kJ /
332 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Asian Home Cooking
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
One Pot Noodles
30 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Sichuan spaghetti
50 Min
Ginger Pork
25 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min