Geräte und Zubehör
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portion
Zutaten
Dough
-
all purpose white flour255 g
-
cornstarch30 g
-
salt1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
water130 g
Chicken
-
onions cut into thin wedges (¼ in.)115 g
-
water995 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
chicken thigh, skinless, boneless cut into strips (¾ in.)340 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
vegetable oil1 ½ tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
black pepper, ground¼ tsp
Noodles and Soup
-
water1750 g
-
all purpose white flour to dust
-
sesame oil to drizzle
-
green onions thinly sliced, for garnish2
-
Korean chilli paste to serve (optional - see Tip)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1655.5 mg
Eiweiß
20.3 g
Brennwert
2071 kJ /
495 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken Soups - CA
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Mango Pomelo Sago
1 Std. 30 Min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Authentic Pad Thai
40 Min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 Min
Pistachio Filled Eid Cookies
45 Min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Brazilian Limeade
10 Min
Pâté en croûte
8 Std. 45 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Egg canapés
10 Min
Tikka Masala Wraps
40 Min