Geräte und Zubehör
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1958.8 mg
Eiweiß
95.1 g
Brennwert
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Fett
92.6 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
42.1 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 Std. 10 Min
Mexican pulled pork
28 Std. 10 Min
Creole jambalaya
1 Std.
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Smash burger taco
40 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min