Geräte und Zubehör
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Natrium
422 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
5694 kJ /
1361 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
28 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
212 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min