Geräte und Zubehör
Beer batter fish
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
plain flour200 g
-
rice flour80 g
-
sunflower oil1500 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
light beer or lager, ice cold250 g
-
white fish fillets (eg whiting, snapper or hake)800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
243.7 mg
Eiweiß
46.9 g
Brennwert
15433.6 kJ /
3688.7 kcal
Fett
379.2 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
41.5 g
Kohlenhydrate
56.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Caprese omelette
30 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
Curried sausages
40 Min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
No fail mash potato
20 Min
Macaroni carbonara
30 Min
Sweet and sour chicken with rice
45 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min