Geräte und Zubehör
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
dark chocolate (50% cacao), broken into small pieces50 g
-
raw sugar to taste40 - 50 g
-
cornflour (see Tips)15 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
natural smooth peanut butter70 g
-
peanut brittle to serve (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
131.3 mg
Eiweiß
8.8 g
Brennwert
1104 kJ /
262.9 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
25.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Fresh tomato tart
40 Min
Peanut butter and chocolate custard
15 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.