Geräte und Zubehör
Spiralized vegetable crust pizza
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1059.9 mg
Eiweiß
11.7 g
Brennwert
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoffe
9.6 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize - Autumn/Winter
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Keine Bewertungen
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 Min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
20 Min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 Min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 Std. 15 Min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Fish Sticks
2 Std. 30 Min
Fluffy ricotta pancakes
35 Min
Frozen coconut Margarita
6 Std. 5 Min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 Min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30 Min