Geräte und Zubehör
Filo spinach slice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing50 g
-
slivered almonds100 g
-
tasty cheddar cheese cut into pieces50 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
salted butter40 g
-
dried oregano1 tsp
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
nutmeg to taste1 - 2 pinches
-
eggs5
-
plain flour1 tbsp
-
feta cheese cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
frozen spinach leaves thawed and well drained (see Tips)500 g
-
lemon juice30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
filo pastry5 sheets
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
894 mg
Eiweiß
22 g
Brennwert
2512.5 kJ /
598.2 kcal
Fett
40.1 g
Ballaststoffe
59.5 g
gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Fresh tomato tart
40 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min