Geräte und Zubehör
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
2935.9 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
131.9 kJ /
31.5 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Festive Camembert Wreath
1 Std. 50 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Folded Herb Bread
Keine Bewertungen
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 Min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Pumpkin Chai Latte
20 Min
Skin Glow Detox Juice
10 Min
Marmalade Margarita
5 Min
Strawberry Cheesecake Milkshake
40 Min
Hot Toddy
10 Min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 Std. 10 Min