Geräte und Zubehör
Spinach and leek frittata
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
331.1 mg
Eiweiß
9.8 g
Brennwert
545.6 kJ /
130.4 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
3.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 Std. 10 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Creamy pistachio pasta
40 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min