Geräte und Zubehör
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 72 Std. 30 Min
940 g
Zutaten
-
red radishes (about 3 bunches), trimmed500 g
-
fresh dill2 sprigs
-
garlic clove cut in half1
-
water440 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 940 g
Natrium
3505.8 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
354.1 kJ /
84.6 kcal
Fett
0.5 g
Ballaststoffe
8.1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Spiralized Candied Sweet Potatoes
1 Std.
Turmeric chicken bone broth
6 Std. 10 Min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Pickled vegetables
745 Std.
Celery salt
20 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min