Geräte und Zubehör
Celery leaf gremolata
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
200 g
Zutaten
-
celery leaves (approx. 100 g), washed and dried (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
lemon zest only½
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra to cover50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 200 g
Natrium
507 mg
Eiweiß
2.7 g
Brennwert
2046.4 kJ /
489.1 kcal
Fett
50.2 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
10.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegetarian Curry
40min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Nessuna valutazione
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17h
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h