Geräte und Zubehör
Vegetable Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes cut into pieces10 ½ oz
-
tomatoes halved3 ½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut into pieces14 oz
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water to taste21 oz
-
½ oz olive oilunsalted butter½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2 g
Brennwert
367 kJ /
88 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Rice Pudding
1 Std. 10 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Boiled Eggs
20 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Mashed Potatoes
50 Min