Geräte und Zubehör
Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 dilim
Zutaten
-
240 g pirinç, beyaz, kısa tanekepekli pirinç240 g
-
hurma, çekirdeksiz100 g
-
elma kabuklu, çekirdekleri çıkarılmış ve dörde bölünmüş140 g
-
zeytinyağı kalıbı yağlamak için ekstra zeytinyağı60 g
-
glütensiz kabartma tozu1 ½ tk
-
karbonat1 tk
-
karnıyarık otu tohumu tozu (psyllium husk)1 yk
-
tuz½ tk
-
ceviz80 g
-
yumurta4 adet
-
su100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 dilim
Natrium
206.8 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
695.7 kJ /
166.3 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
19.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2 Std. 5 Min
Protein Deposu Krepler
45 Min
Frambuaz ve Fesleğenli Sangria
40 Min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Glütensiz Pandispanya
1 Std. 30 Min
Ketojenik Krakerler
1 Std.
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1 Std. 10 Min
Glütensiz Fırın Mücver
50 Min