Geräte und Zubehör
Ketojenik Krakerler
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
10 porsiyon
Zutaten
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
keten tohumu100 g
-
çiğ badem150 g
-
yumurta3
-
su150 g
-
kabak çekirdeği içi6 tepeleme yemek kaşığı
-
tuz damak tadına göre
-
karabiber damak tadına göre
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
190.2 mg
Eiweiß
11.7 g
Brennwert
947.9 kJ /
225.7 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
1.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glütensiz lezzetler
35 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24 godz. 10 min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26 godz.
Keten Tohumlu Kraker
1 godz. 50 min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 godz. 15 min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 godz. 20 min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 min
Rokalı Pesto
10 min
Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek
1 godz. 30 min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 godz. 15 min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3 godz.
Glütensiz Fırın Mücver
50 min