Geräte und Zubehör
Portakal Soslu Armutlar
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
3 porsiyon
Zutaten
-
portakal suyu taze sıkılmış240 g
-
portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları10 g
-
maden suyu200 g
-
60 g subeyaz şarap60 g
-
½ tk toz tarçınçubuk tarçın1
-
armut kabukları soyulmuş, ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış, yakl. 3 adet armut (Santa Maria cinsi)380 g
-
şeker60 g
-
dondurma, vanilyalı300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
86.1 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
1733.7 kJ /
414.4 kcal
Fett
11.3 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
73.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Çikolatalı Muffinler
50 Min
Meyveli Jöleler
5 Std. 10 Min
Mango Cheesecake
Keine Bewertungen
Poşe Yumurtalar
Keine Bewertungen
Vişneli Cheesecake Dondurma
30 Std.
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 Min
Vanilya ve Beyaz Şaraplı Armutlar ile Badem Kıtırı
Keine Bewertungen
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
40 Min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Keine Bewertungen
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Keine Bewertungen
Hurma ve Körili Dip
1 Std. 5 Min
Brokoli, Tavuk ve Labneli Spagetti
35 Min