Geräte und Zubehör
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
Scamorza peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)70 g
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)70 g
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (3-4 cm)60 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3 cm)60 g
-
zeytinyağı40 g
-
bal kabağı parçalara bölünmüş (3 cm)270 g
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
tarçın, toz½ tk
-
karabiber¾ tk
-
kurutulmuş, tagliatelle makarna300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
415.6 mg
Eiweiß
20.2 g
Brennwert
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Fett
20.3 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
68.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mango Cheesecake
Keine Bewertungen
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 Min
Portakal Soslu Armutlar
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4 Std. 30 Min
Massaman Köri Ezmeli Vegan Patlıcan
50 Min
Fırınlanmış Limon ve Roka Pestolu Yunan Brokoli Salatası
30 Min
Biberli Bonfile Küpleri
30 Min
Vejetaryen Pizza
1 Std. 40 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Ispanak ve Bademli Pesto
10 Min
Somonlu Coleslaw Sandviç
15 Min
Brokoli, Tavuk ve Labneli Spagetti
35 Min