Geräte und Zubehör
Beef, Ale and Dumpling Stew
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
4 portion
Zutaten
Dumplings
-
cheddar cheese cut into pieces60 g
-
parsley leaf, fresh4 sprigs
-
all purpose white flour140 g
-
butter, unsalted15 g
-
baking powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
whole milk45 g
-
egg, large (65-70 g)1
Stew
-
all purpose white flour45 g
-
beef meat pieces, sinew free, boneless cut into pieces (2.5 cm)795 - 910 g
-
salt divided¾ teaspoon
-
black pepper, ground divided¾ teaspoon
-
olive oil2 tbsp
-
onions halved140 g
-
olive oil15 g
-
1 tsp beef stock paste, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
bay leaf, dried1
-
thyme, fresh leaves only4 sprigs
-
water355 g
-
680 g beerbrown ale680 g
-
button mushroom, fresh quartered140 g
-
carrot thinly sliced100 g
-
parsley leaf, fresh (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1598.4 mg
Eiweiß
60.1 g
Brennwert
3231.2 kJ /
772.3 kcal
Fett
31.7 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
50.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 Min
Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Sautéing Onions and Garlic
Keine Bewertungen
Asian Chicken Noodle Soup
Keine Bewertungen
Creamy Butter Chicken
1 Std.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 Std. 40 Min
Indian Butter Chicken
1 Std.
Fruit Smoothie
Keine Bewertungen
Creamy Mac & Cheese
30 Min