Geräte und Zubehör
Sautéed vegetables
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
1 Complete Recipe
Zutaten
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves2
-
leeks finely cut (only the white part, approx. 300 g)3
-
200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)ripe tomatoes cut into quarters (approx. 300 g)3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Complete Recipe
Eiweiß
12.4 g
Brennwert
4833 kJ /
1155 kcal
Fett
101.3 g
Kohlenhydrate
48.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Peeling Turmeric
5 Min
Steamed Baby Potatoes
30 Min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 Min
Grated Fruit
5 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Browning Beef Strips
15 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Browning 8.5 oz Shallots
25 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 Min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1 Std. 40 Min