Geräte und Zubehör
Kuruyemişli Kuru Kayısı Topları
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
20 adet
Zutaten
-
kabuklu badem çiğ45 - 50 g
-
kuru kayısı300 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz doğranmış, kaplamak için5 - 10 g
-
Hindistan cevizi tozu kaplamak için5 - 10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
1.2 mg
Eiweiß
0.5 g
Brennwert
311.9 kJ /
74.6 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
19.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pratik Tatlılar
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Havuç ve Portakallı Shot
5 Min
Portakallı İngiliz Pudingi (Buharda Pişmiş Yoğun Kek)
Keine Bewertungen
Körili Tavuk ve Elmalı Salata
Keine Bewertungen
Karpuz ve Narenciyeli Mokteyl
10 Min
Domatesli Nohutlu Pankek
40 Min
Havuçlu Cevizli Kek
2 Std. 45 Min
Proteinli Enerji Topları
10 Min
Kaju, Muz ve Zencefilli Bağışıklık Güçlendirici
2 Std. 15 Min
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Keine Bewertungen
Limonata (Pastane Usulü)
15 Min
Medovik
3 Std. 30 Min
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45 Min