Geräte und Zubehör
Kaju, Muz ve Zencefilli Bağışıklık Güçlendirici
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
2 bardak
Zutaten
-
kaju fıstığı, çiğ50 g
-
su200 g
-
zencefil, taze kök ince dilimlenmiş40 g
-
muz parçalara bölünmüş80 g
-
taze sıkılmış limon suyu25 g
-
akçaağaç şurubu40 g
-
toz tarçın1 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bardak
Natrium
9 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
1046 kJ /
250 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sağlıklı Shotlar
14 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tavuk Katsu Sandviç Sushi (Onigirazu)
1 Std. 50 Min
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Keine Bewertungen
Vişne ve Kefirli İçecek
5 Min
Kırmızı Şarapta Yavaş Pişirilmiş Armut
Keine Bewertungen
Yulaf ve Hurmalı İçecek
20 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Elma, Zencefil ve Acı Biberli Shot
15 Min
Baharatlı ve Meyveli Şerbetli Panna Cotta
7 Std.
Yemyeşil Smoothie
5 Min
Zeytin ve Kekikli Keçi Peynir Dip
10 Min
Mojito
5 Min