Geräte und Zubehör
Biberiyeli Fırın Patates
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
su500 g
-
patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 5 cm)1000 g
-
zeytinyağı6 yk
-
sarımsak hafifçe ezilmiş, damak tadına göre5 - 6 diş
-
tuz½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
taze biberiye sadece yaprakları, ince kıyılmış4 filiz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
14 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
892.4 kJ /
213.3 kcal
Fett
9.6 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
30.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Patates
5 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1 Std. 35 Min
Menemen (Konserve Domatesli)
25 Min
Domates Soslu, Arpa Şehriyeli Bütün Tavuk
2 Std.
Vişneli Clafoutis
50 Min
Düşes Patatesler
1 Std. 10 Min
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4 Std. 30 Min
Erik Clafoutis
1 Std. 15 Min
Pancar Carpaccio
20 Min
Avusturya Usulü Patates Salatası
1 Std. 30 Min
Patates Çorbası
30 Min
Chia ve Frambuazlı Smoothie Kasesi
10 Min
Menemen (Taze Domatesli)
30 Min