Geräte und Zubehör
Béchamelsaus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
1 pot
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1672 mg
Eiweiß
41 g
Brennwert
6332 kJ /
1511 kcal
Fett
103 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
62 g
Kohlenhydrate
106 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
30 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Bechamelsaus
15 Min
Vanille-ijs
12 Std.
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Bechamelsaus
15 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min