Geräte und Zubehör
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 sneetje
Zutaten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Eiweiß
3.4 g
Brennwert
723 kJ /
172 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
22.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Smoothie trio
10 Min
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Marshmallows
2 Std. 30 Min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min