Geräte und Zubehör
Bol Pirinçli Tavuklu Sebzeli Yemek
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
diş sarımsak ince dilimlenmiş (0.25 cm)1
-
160 g kaliforniya biberi, herhangi bir renk, küp küp kesilmiş (3 cm)kapya biber küp küp kesilmiş (3 cm)160 g
-
zeytinyağı20 g
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (2-3 cm)250 g
-
kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş100 g
-
doğranmış domates, konserve100 g
-
toz tatlı kırmızı biber (optional)1 tk
-
su450 g
-
tuz2 tk
-
karabiber½ tk
-
baldo pirinç (yıkanmamış hali 200 g), yıkanmış, süzülmüş200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
1295.5 mg
Eiweiß
13.6 g
Brennwert
1347.9 kJ /
322.2 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
43.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Dört Peynirli Pizza
1 Std. 45 Min
Kuşkonmaz, Brokoli ve Mantarlı Pilav
50 Min
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
1 Std.
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30 Min
Mini Pankek Kaseleri
40 Min
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3 Std. 10 Min
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Keine Bewertungen
Tavuklu Quesadilla ve Guacomole
1 Std.
Ispanaklı Beyaz Pizza
1 Std. 30 Min