Geräte und Zubehör
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
2 portions
Zutaten
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
915.9 mg
Eiweiß
24.9 g
Brennwert
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Fett
21.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We celebrate our UNIQUENESS
21 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Indian Bafauri Dhal Patties
Keine Bewertungen
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Gluten Free Brownies
1 Std. 20 Min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 Std. 30 Min
Sweet Potato Cake
6 Std.
White chocolate chip cookies
1 Std.
Roasted Sweet Potato Tart
2 Std. 10 Min
Placki
40 Min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 Min