Geräte und Zubehör
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
7 portions
Zutaten
-
dried tamarind pieces (asam keping)4
-
galangal cut in slices15 g
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves with skin2
-
whole nutmeg1
-
duck (approx. ½ duck), without skin, with bones, cut in pieces (4 cm)900 g
-
water2450 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
salted vegetable (hum choi) leaves separated, washed, drained and cut in pieces (4 cm)150 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed5
-
brandy (optional)1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
417 mg
Eiweiß
22 g
Brennwert
748 kJ /
179 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
In Homemade We Trust
43 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pandan Sponge Cake
1 Std.
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
Mango Pomelo Sago
1 Std. 30 Min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Keine Bewertungen
Hakka Yam Abacus
20 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Cereal Prawns
30 Min
Summer seafood soup
45 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 Min