Geräte und Zubehör
Easy Beefy Mac and Cheese
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
6 portions
Zutaten
-
Colby-Jack cheese cut into pieces4 oz
-
sharp cheddar cheese cut into pieces4 oz
-
yellow onions cut into wedges3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
unsalted butter divided, cold, cut into pieces1 ½ oz
-
ground beef crumbled16 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water16 oz
-
tomato paste2 oz
-
dried elbow macaroni pasta 7-8 minute cook time (see Tip)9 oz
-
heavy whipping cream3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
906.7 mg
Eiweiß
28.4 g
Brennwert
2657.6 kJ /
635.2 kcal
Fett
41.9 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
19.6 g
Kohlenhydrate
35.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pasta and Rice
8 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Southern Mac & Cheese
30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Cali Burger with Avocado Ranch
50 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Macaroni carbonara
30 Min