Geräte und Zubehör
Sayur Asem
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves80 g
-
fresh red chillies4
-
bird's eye chilli (chilli padi)4
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
fresh turmeric5 g
-
candlenuts (buah keras)2
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
water1300 g
-
dried tamarind piece1
-
tamarind paste2 tbsp
-
fresh lemongrass whote part only, bruised1
-
kaffir lime leaves2
-
salt1 tsp
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
corn (approx. 1 corn), cut in 4 pieces150 g
-
long beans cut in 4 cm length150 g
-
tomatoes cut in quarters1
-
vegetable stock cube1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1023.3 mg
Eiweiß
10.6 g
Brennwert
887.1 kJ /
212 kcal
Fett
2.1 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We can Work Magic out of Simple Things
37 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Date and Oat Drink
20 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Tomato Focaccia
3 Std.
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51 Std. 50 Min
Ais Kepal Gula Melaka (Shaved Ice with Palm Sugar Syrup)
20 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Sambal chilli
35 Min
Rasam
20 Min
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 Min
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1 Std.
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min