Geräte und Zubehör
Potato Salad with Green Goddess Dressing
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
water700 g
-
large eggs4
-
potatoes sliced (1 cm), peeled if desired700 g
-
frozen green beansfrozen edamame beans300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh chives cut in pieces20 g
-
fresh dill cut in pieces10 g
-
fresh parsley cut in pieces15 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
mustard10 g
-
sugar1 pinch
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
2893.9 mg
Eiweiß
80.7 g
Brennwert
7302.7 kJ /
1745.4 kcal
Fett
92.3 g
Ballaststoffe
31.8 g
gesättigte Fettsäuren
16.5 g
Kohlenhydrate
157 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Green Goddess Summer Salads
6 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8 Std. 25 Min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Boiled Long Pasta
20 Min
Pears in Orange Syrup
30 Min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 Min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 Min
Endless Variations Bread
45 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 Min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Risotto pomodori with burrata
30 Min