Geräte und Zubehör
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Zubereitung 30 Min
Gesamt 9 Std.
2 stuk
Zutaten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
2362.9 mg
Eiweiß
56.7 g
Brennwert
5271.5 kJ /
1260 kcal
Fett
55.9 g
Ballaststoffe
5.2 g
gesättigte Fettsäuren
19.9 g
Kohlenhydrate
141.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Bananenbrood
1 Std. 50 Min