Geräte und Zubehör
Cheesecake with meringue topping
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
24 portions
Zutaten
Base
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing130 g
-
white sugar30 g
-
eggs2
-
self-raising flour plus extra for dusting200 g
Filling and meringue topping
-
lemon zest only, no white pith1
-
white sugar350 g
-
quark or fresh ricotta cheese, well-drained1000 g
-
eggs separated5
-
cornflour80 g
-
full cream milk650 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
grapeseed oil120 g
-
sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
143.6 mg
Eiweiß
7.2 g
Brennwert
1122.2 kJ /
267.2 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
27.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Polish cuisine: Desserts
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Baked cheesecake
2 h 55 min
Lemon meringue pie
3 h
Lemon cake
2 h
Potato cakes
45 min
Quiche Lorraine
45 min
Buttercream icing
10 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 h 30 min
Chicken broth with bread dumplings
1 h 5 min
Basic vanilla cake
55 min
L&P cheesecake
4 h
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 h 15 min