Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Butter
- 600 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 125 g Gin
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Zucker
- 30 g Wasser
- 25 g Speisestärke
- 200 g Sahne
- 150 g Crème fraîche
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2475 kJ / 594 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
White-Chicken-Pasta
40 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Schweinegeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
20 min
Hähnchen mit Spätzle und Tomaten-Sahnesauce
40 Min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Hähnchen-Pasta mit Barbecuesauce
40 Min
Überbackene Tomaten-Putenfrikadellen
1 Std. 10 Min
Schweinegeschnetzeltes mit Tomatenknödeln
1 Std. 10 Min
Hack in Tomaten-Sahne-Sauce
45 min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 min
Zitronen-Curry-Hähnchen zu Reis
1h