![Peperoncini farciti sott'olio Peperoncini farciti sott'olio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/54B42F53-D56E-4195-BA51-52C8A7F0D200/Derivates/092F0B3C-7BC2-4F6A-A3F4-83FCE771B640.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
- 500 g di aceto di vino bianco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 20962 kJ / 5010 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 11.7 g
- Fat
- 534.5 g
In Collections
Alternative recipes
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Zucchine sott'olio
723小时 15 分钟
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3hod. 30min
Pomodorini al naturale
1小时
Funghetti sott'olio
721h
Confettura di fichi
1小时
Pomodori secchi sott'olio
721h
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30min
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Pesche sciroppate
721 godz. 20 min