Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Sultaninen
- 50 g Wasser
- 50 g Rum
- 3 Eier
- 100 g Mandeln
- 500 g Magerquark, abgetropft oder im Küchentuch ausgedrückt
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Honig
- 2 Msp. Zimt
- ½ TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 180 g Paniermehl
- 150 g Orangensaft
- 250 g Rotwein
- 750 g Kirschen, entsteint
- 20 g Speisestärke
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 6.3 g
In Collections
Alternative recipes
Waffeln
20min
Pfannkuchen für jeden Tag
20min
Butterkuchen mit Hefe
1h 35min
Spaghetti-Eis
25min
Westfälische Quarkspeise
1h 25min
Pfannkuchen mit Birne und Vanillejoghurt
30min
Tortenboden
45min
Wackelpudding mit Vanillesauce
16 Std. 35 Min
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1h
Kartoffelpuffer
20min
Mandelwaffeln mit heißen Himbeeren
45min
Bergische Waffeln
20min