Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Nutrition
- per 6 porzioni
- Calories
- 7004 kJ / 1674 kcal
- Protein
- 48.6 g
- Carbohydrates
- 311.9 g
- Fat
- 34.4 g
- Fibre
- 18.3 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia barese
2h 55min
Burger buns
4 godz. 40 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccia alle olive (TM6)
2u.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pane per hamburger
3h 20min
Focaccine morbide
3u. 30min
Piadina romagnola
15min
Focaccia caprese
3u. 30min
Focaccine con pomodorini
3h 40min