Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Belag
- 15 g Parmesan
- 1 EL frische Petersilienblätter
Füllung
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Mozzarella, in Scheiben
- 40 g Crème fraîche
- 1 Ei
Teig
- 130 g Topfen (40% Fett)
- 80 g Butter, in Stücken
- 270 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Eidotter
- 1 EL Wasser
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Käsekartoffeln vom Backblech
1h 20min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 Min
Tortano mit Schinken und Taleggio
2h 15min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 Std. 30 Min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Herzhaftes Filo-Käse-Gebäck
50min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Dille und Feta Fladenbrot
1h 20min
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Weiße Pizza mit Rucola
1 Std. 35 Min