Mozzarella gefülltes Fladenbrot
TM6 TM5

Mozzarella gefülltes Fladenbrot

4.1 (434 ratings)

Ingredients

Belag

  • 15 g Parmesan
  • 1 EL frische Petersilienblätter

Füllung

  • 40 g Parmesan, in Stücken
  • 2 Knoblauchzehen
  • 150 g Mozzarella, in Scheiben
  • 40 g Crème fraîche
  • 1 Ei

Teig

  • 130 g Topfen (40% Fett)
  • 80 g Butter, in Stücken
  • 270 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
  • 1 Ei
  • 1 Prise Zucker
  • 1 TL Salz
  • 1 Eidotter
  • 1 EL Wasser

Nutrition
per 1 Stück
Calories
957 kJ / 229 kcal
Protein
9 g
Carbohydrates
18 g
Fat
13 g
Fibre
1 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes