Schnelles Thai-Curry mit Huhn

Schnelles Thai-Curry mit Huhn

4.2 1.4K ratings
Prep. 20 min
Total 40 min
4 Portionen

Ingredients

  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebeln halbiert
    50 - 100 g
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Öl
    30 g
  • rote Currypaste
    50 - 100 g
  • Kokosmilch
    200 g
  • Wasser
    200 g
  • Kartoffeln, festkochend in mundgerechten Stücken
    400 g
  • Möhren in mundgerechten Stücken
    100 g
  • Hähnchenbrustfilets in Würfeln (3 cm)
    600 g
  • Erbsen, TK
    150 g
  • Koriander abgezupft
    2 - 3 Stängel

Nutrition per 1 Portion

Calories 459 kcal / 1914 kJ
Protein 42 g
Fat 20 g
Carbohydrates 27 g
Fibre 6.2 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...